Keresés az oldalon:

Támogatóink

Honlapkészítés, weboldal programozás kedvező áron


Ajánlat

Egyéb

küldje el egy barátjának (ismerősének)
üzenetküldés az ajánlatkérőnek
Az ajánlatkérő további feladott ajánlatkérései

Terep-és rézsűrendezés keretszerződés Pályázat

Látogatók: 3027
Ajánlatkérő: Szerkesztöség « « hirdető adatai
Ajánlatkés kezdete: 2018-01-02
Max. ár: Nincs

Részletek:
Terep-és rézsűrendezés keretszerződés

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

„Terep-és rézsűrendezés keretszerződés”tárgyában nemzeti eljárásrend keretében indítottnyílt közbeszerzési eljáráshoz

Ajánlattételi határidő: 2018.01.26. 11:00 óra

Ajánlatkérő felhívja a Gazdasági Szereplők figyelmét, hogy jelen eljárást a Kbt. 113.§ (1) - (4) bekezdése alapján folytatja le. A Kbt. 113.§ (2) bekezdése alapján az összefoglaló tájékoztatás közzétételével indult eljárásban az ajánlatkérő köteles legalább három - a Közbeszerzési Hatóság felé előzetesen megjelölt - gazdasági szereplőnek megküldeni az eljárást megindító felhívást, valamint rajtuk kívül mindazoknak a gazdasági szereplőknek is, akik az ajánlatkérőnél a Közbeszerzési Hatóság honlapján közzétett, összefoglaló tájékoztatásban meghatározott időpontig az eljárás iránt érdeklődésüket jelezték. Az eljárásban kizárólag azok a gazdasági szereplők nyújthatnak be ajánlatot, amelyenek az Ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást megküldte. Bármely gazdasági szereplő, amelynek az ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást megküldte, jogosult közösen ajánlatot tenni olyan gazdasági szereplővel is, amelynek Ajánlatkérő nem küldött eljárást megindító felhívást.

A Közbeszerzési Dokumentumokat Ajánlatkérő a Kbt. 39. §(1) bekezdése alapján elektronikus úton, korlátlanul és teljeskörűen, térítésmentesen hozzáférhetővé teszi ajánlattevők számára az Ajánlatkérő honlapján: www.mavcsoport.hu

Ajánlatkérő a Kbt.57.§(2) bekezdése szerint előírja, hogy közbeszerzési dokumentumokat az ajánlattevőnek elektronikus úton el kell érnie az ajánlattételi határidő lejártáig. A Közbeszerzési Dokumentumok „elérése” alatt Ajánlatkérő az erre a célra rendszeresített regisztrációs adatlap kitöltését, az ajánlatkérő kapcsolattartója részére történő megküldését és annak a kapcsolattartó általi visszaigazolását érti.

KÉRJÜK, A KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSÉT KÖVETŐEN A REGISZTRÁCIÓS ADATLAPOT HALADÉKTALANUL KITÖLTVE, CÉGSZERŰEN ALÁÍRVA MEGKÜLDENI AZ +36 15117526-ES FAXSZÁMRA, VAGY kis.olivia@mav.hu E-MAIL CÍMRE!
2017.12.29.
Megrendelő cég
MÁV Zrt.
Felelős személy
dr.Kis Olívia
Meghirdetés
2017. december 29. péntek, 14.30
Jelentkezési / beadási határidő
2018. január 26. péntek, 11.00

Pályázati kiírás megtekinthető az alábbi link keresőbe való bemásolásával:

https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/beszerzesi-hirdetmenyek/terep-es-rezsurendezes-keretszerzodes

« Vissza az előző oldalra

Támogatóink  


  


  


  


Hirdessen itt!


Adatvédelmi irányelvek  |   Jogi nyilatkozat  |   Általános szerződési feltételek  |   Hírlevél  |   Médiaajánlat  |   Kapcsolat