Keresés az oldalon:

Támogatóink

Honlapkészítés, weboldal programozás kedvező áron


Ajánlat

küldje el egy barátjának (ismerősének)
üzenetküldés az ajánlatkérőnek
Az ajánlatkérő további feladott ajánlatkérései

Elektronikai alkatrészek javítása pályázat

Látogatók: 688
Ajánlatkérő: Szerkesztöség « « hirdető adatai
Ajánlatkés kezdete: 2018-03-29
Max. ár: Nincs

Részletek:
Elektronikai alkatrészek javítása - 4705/2018/START
Magyar szám
4705/2018/START

Ajánlatkérő az ajánlattétel elősegítése érdekében rendelkezésre bocsát Közbeszerzési Dokumentumokat, mely tartalmazza az részvételi jelentkezés/ajánlat elkészítésével kapcsolatban a gazdasági szereplők részére szükséges információkról szóló tájékoztatást, az ajánlat részeként benyújtandó igazolások, nyilatkozatok jegyzékét, az Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentum mintáját, valamint a további ajánlott igazolás- és nyilatkozatmintákat.

A Közbeszerzési Dokumentumokat Ajánlatkérő az részvételi felhívás közzétételének időpontjától, korlátlanul és teljes körűen, elektronikus úton, térítésmentesen teszi hozzáférhetővé a gazdasági szereplők számára.

A Közbeszerzési Dokumentumokat ajánlatonként legalább egy részvételi jelentkezőnek, vagy a részvételi jelentkezésben megnevezett alvállalkozónak elektronikus úton el kell érnie az részvételi határidő lejártáig.

Közbeszerzési Dokumentumok „elérése” alatt Ajánlatkérő az erre a célra rendszeresített regisztrációs adatlap kitöltését valamint annak az Ajánlatkérő kapcsolattartója részére történő megküldését, valamint Ajánlatkérő általi visszaigazolását érti, vagy regisztrációs adatlap megküldés és ajánlatkérői visszaigazolás hiányában Részvételre Jelentkezőnek csatolnia kell egy cégszerűen aláírt nyilatkozatot jelentkezéséhez, amelyben rögzíti, hogy a honlapon elérhető dokumentumokat (fentiekben felsoroltak szerint) a részvételi határidő előtt elérte, azok letöltéséről gondoskodott. Ajánlatkérő a kiegészítő tájékoztatások honlapra történő feltöltéséről csak azon Gazdasági Szereplőket értesíti közvetlenül, akik az eljárás iránti érdeklődésüket ajánlatkérőnél kifejezetten jelezték. Egyéb esetekben a Gazdasági Szereplő felelőssége, hogy a részvételi határidő lejártáig ajánlatkérő honlapját rendszeresen figyelemmel kísérje és szükség esetén a folyamatában későbbiekben feltöltött dokumentumokat (pl. kiegészítő tájékoztatásokat) letöltse. Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy az eljárásban a Gazdasági Szereplő köteles azt bizonyítani, hogy a közbeszerzési dokumentumokat a megadott határidőig elérte.

2018.03.29.
Megrendelő cég
MÁV-START Zrt.
Felelős személy
dr. Ungvári László
Meghirdetés
2018. március 29. csütörtök, 09.00
Jelentkezési / beadási határidő
2018. május 3. csütörtök, 10.00

Pályázati kiírás megtekinthető az alábbi link keresőbe való bemásolásával:

https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/beszerzesi-hirdetmenyek/elektronikai-alkatreszek-javitasa-47052018start


« Vissza az előző oldalra

Támogatóink  


  


  


  


Hirdessen itt!


Adatvédelmi irányelvek  |   Jogi nyilatkozat  |   Általános szerződési feltételek  |   Hírlevél  |   Médiaajánlat  |   Kapcsolat